Gymzaal van ‘t Kriekske 
aanvang 20:00

Graag nodigen we je uit voor de informatieavond op 1 september. Op deze avond willen we je graag informeren en enthousiasmeren over de ontwikkelingen rondom ‘t Knooppunt en met je in gesprek komen over je wensen voor het centrum. 

Wij zullen er alles aan doen om de avond zo corona verantwoord mogelijk te laten verlopen en zullen zorgen voor voldoende afstand, desinfectiemiddelen en ventilatie van de ruimte. Wij hebben een maximum van 60 bezoekers ingesteld. Mocht het animo groter zijn dan deze 60 bezoekers dan doen we het op woensdag 2 september gewoon nog een keer over. Daarnaast zullen we de avond opnemen en via de website beschikbaar stellen zodat de informatie voor eenieder beschikbaar is. 

Om het maximum aantal bezoekers te kunnen garanderen en om contactonderzoek, waar we niet op hopen!, te kunnen helpen is inschrijven verplicht. Dit kan onderaan deze pagina.  

Vanzelfsprekend vragen we je bij klachten die kunnen wijzen op Corona thuis te blijven. 

Mocht je je niet prettig voelen bij het idee met zo veel mensen bij elkaar te komen dan snappen we dit. Je kunt de avond live volgen via https://youtu.be/wTyinAuzpHQ en middels de chatfunctie proberen we je vragen mee te nemen naar de presentatie. Deze live stream wordt opgenomen en zal later op de site geplaatst worden. 

Toelichting van de Gemeente overbetuwe

De gemeente zal ons informeren over het MFC en de samenhang met de doorontwikkeling van het Molenhoekplein. 

Wapen van Valburg & Stichting

Zullen samen meer vertellen over de functionaliteiten van het gebouw.

Architect Koper-Maassen 

De architect neemt ons mee in de ontwerpfilosofie en laat impressies zien van de ruimten.

Dorpsraad Valburg

Welke rol kan ‘t Knooppunt in Valburg in gaan nemen?

Inschrijfformulier

Informatieavond 1 september 2020